Index cumpar

Bine ati venit pe LampaProiector.ro!

 

 

 

In continuare va voi prezenta pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru ca produsul dorit sa ajunga la dumneavoastra.

 

Pasul 1:  Cautati, mai intai, produsul dorit, utilizand fie codul produsului dorit (ex. Benq-5j.j4105.001) pe care il veti introduce in motorul de cautare sau utilizand cautarea filtrata dupa producator (ex. Benq) si dupa modelul videoproiectorului (ex. MW533).

 

Pasul 2:  Alegeti varianta dorita si adaugati-o in cosul de cumparaturi. (veti putea alege intre o lampa originala, o lampa cu carcasa compatibila si bec original si un bec original, fara carcasa, in cazul in care exista aceste variante pentru produsul cautat de dumneavoastra).

 

Pasul 3:  Odata produsul ajuns in cos, va trebui sa parcurgeti urmatoarele etape: confirmarea cosului, detaliile de facturare (persoana fizica sau juridica, modalitatea de plata: numerar sau card la sediul nostru sau ramburs prin curier) si confirmarea comenzii.

 

Pasul 4:  Dupa confirmarea comenzii veti primi un numar de comanda, iar in cel mai scurt timp veti fi contactat de unul dintre colegii nostri pentru a vi se comunica termenul de livrare (3-4 zile lucratoare pentru majoritatea cazurilor).

 

Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00 la nr. de telefon 0745-036-943.